Jubileum Harmonie De Goede Hoop in 2014

Muziek

Jubileum Harmonie De Goede Hoop in 2014


Aarle-Rixtel - In 2014 bestaat Harmonie De Goede Hoop 140 jaar. Dit jubileum - zij het een planken – wil men niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn grootse plannen om dit jubileum in Aarle-Rixtel te vieren. Hoe kan dat beter dan met een hoop muziek in het hartje van Ale.

Het volgende idee is ontstaan: een muziekcyclus van 4 zondagmiddagen te organiseren op de kiosk of op het Kerkplein, waarbij de medewerking wordt gevraagd van bandjes, dj’s, zangers, zangeressen, maar ook muziekgezelschappen. Aan deze muziekcyclus wordt een eindconcert gekoppeld waar de deelnemende bands, dj’s, etc. de krachten bundelen met de harmonie en een gerenommeerd, bekend artiest. Bij dit concert wordt geprobeerd zo veel mogelijk de samenwerking en het samenspel op te zoeken bij de uitvoering van de muziek. Met andere woorden: harmonie = samenvoegen. Zo wil men een spetterend totaalprogramma neerzetten als afsluiting van dit project.

De data van de zondagmiddagen zullen zijn: 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni 2014. Het eindconcert zal plaatsvinden op zaterdagavond 5 juli 2014. Zet het alvast in de agenda’s!

Wat lijkt nou mooier dan lekker muziek te maken voor een groot publiek in eigen dorp. Dus bij deze de oproep: Kom je uit Aarle-Rixtel en maak je muziek in een band of als dj, zing je, of speel je in een muziekgezelschap, schrijf je dan in voor deze muziekcyclus. Meld je zo snel mogelijk , maar uiterlijk voor 1 oktober 2013, aan bij Jan van Roij (jmfmvanroij@onsbrabantnet.nl) of bij Maurice van Falier (maurice-annelie@onsbrabantnet.nl). Ook voor alle vragen omtrent dit project kan men bij deze twee heren terecht. Harmonie De Goede Hoop hoopt op veel belangstelling, zowel deelnemend als publiekelijk.