Logo mooilaarbeek.nl

Beek en Donkenaren nemen het op tegen YouTube, Q-music en RTL

  Muziek
  | Fotonummer: g_1548

Beek en Donkenaren nemen het op tegen YouTube, Q-music en RTL


Beek en Donk - Sander Krijnen en Nick Wagelmans zijn met hun website www.radiozenders.fm genomineerd voor website van het jaar 2013. Sander en Nick stonden pas ook met een artikel over hun website in De MooiLaarbeekKrant (www.demooilaarbeekkrant.nl, editie 23).

De heren zijn genomineerd in de categorie Media & Entertainment en staan tussen een rijtje prominente namen, met onder andere: Q-Music, YouTube, RTL en Dumpert.nl.

Sander en Nick: “Vorig jaar was het voortbestaan van onze radioportal nog onzeker vanwege de nieuwe wetten die gelden. We besloten om door te gaan en deze fantastische nominatie zien wij als een bekroning op het vele werk dat we geleverd hebben. We zijn erg vereerd!”

Van 16 september tot en met 25 oktober kunt u op www.radiozenders.fm stemmen via de website: www.websitevanhetjaar.nl. De winnaar wordt op 14 november in Amsterdam tijdens de Website van het Jaar Awardshow bekend gemaakt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>