Concert door La Banda, De Biks Bent en de Wanhoop

Muziek

Concert door La Banda, De Biks Bent en de Wanhoop


Aarle-Rixtel - De ensembles La Banda, Muziekmakerij De Biks Bent en de Wanhoop geven op 19 oktober vanaf 20.00 uur een concert in de zaal van café ‘De Vrienden’ in Aarle-Rixtel.

‘La Banda’ zal openen met een gevarieerd programma, dat onder andere bestaat uit marsmuziek, een koraal en Spaanse muziek. De groep, die een onderdeel is van Harmonie de Goede Hoop, bestaat nu inmiddels vier jaar en heeft een behoorlijke progressie doorgemaakt. Dit wil men dan ook graag laten horen.

Muziekmakerij ‘De Biks Bent’ komt uit Beek en Donk en is in 1990 ontstaan uit de buurtvereniging 'Beekerheide'. Anders dan de naam doet vermoeden, wordt er geen Big-Bandmuziek gespeeld. De optredens staan bol van het maken van ‘pretmuziek’, zoals men zelf aangeeft. De kwaliteit van de muzikanten is in de loop der jaren fors toegenomen en de band wordt veel gevraagd voor optredens.

In ‘de Wanhoop’ is een aantal muzikanten verzameld van verschillend niveau. Samen wordt er elke maandagavond muziek gemaakt, waarbij men zich concentreert op een licht repertoire. Ballades, levensliederen en meezingers komen in een snel tempo voorbij. Kortom een optreden dat heel gezellig en herkenbaar zal zijn.

U wordt van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Het concert is gratis en dat is in deze dure tijden weer meegenomen!