Afbeelding

Beek en Donkenaren bereiken top 5 website van het jaar!

Muziek

Beek en Donkenaren bereiken top 5 website van het jaar!


Beek en Donk - Zoals eerder bekend werd gemaakt zijn Nick Wagelmans en Sander Krijnen met hun website www.radiozenders.fm genomineerd voor de website van het jaar 2013 in de categorie Media & Entertainment. In een rijtje met prominente namen, waaronder: Q-Music, YouTube, RTL en Dumpert.nl, hebben ze vandaag te horen gekregen dat ze tot de top vijf behoren.

Sander en Nick laten in een reactie weten erg trots te zijn, maar vooral blij met de vele support en stemmen die ze krijgen. De overige 4 finalisten zijn niet aan hen bekend gemaakt, waardoor de spanning groot blijft.

Per categorie zijn er twee prijzen te verdelen. Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en de websites beoordelen op kwaliteit. Elke categorie kent twee winnaars. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De website met de beste relatieve beoordeling binnen zijn categorie, is de winnaar van dé Website van het Jaar 2013.

Tot en met 25 oktober kunt u nog op www.radiozenders.fm stemmen via deze link. De winnaar wordt op 14 november in Amsterdam tijdens de Website van het Jaar Awardshow bekend gemaakt.