Afbeelding

Serenades brengen voor het goede doel

Muziek

Beek en Donk – Ook dit jaar doet Benny de Louw uit Beek en Donk weer mee aan de Alpe D’HuZes. Samen met zijn vrouw Ria zit hij in de muziekclub ‘De Pannelappen’. Speciaal voor geldinzameling voor de Alpe D’HuZes vragen zij om serenades te mogen brengen bij speciale gelegenheden voor inwoners. Een serenade kost slechts €25,00. De opbrengsten hiervan gaan naar de Alpe D’HuZes (KWF).

Wilt u iemand muzikaal verrassen?
Bij Brabants Straatorkest de Pannelappen boekt u een serenade voor het goede doel. Voor slechts €25,00 per serenade steunt u de leden van het team, dat in de eerste week van juni de Alpe d’Huez opfietst of wandelt om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Het Brabants Straatorkest De Pannelappen met leden uit Berlicum, Rosmalen e.o. maken muziek en daarbij
zijn zij een vriendenclub. Ook zij kunnen niet voorbij aan de ziekte kanker en helaas zijn er directe leden en close contacten getroffen door deze ziekte. Daarom willen het straatorkest het KWF ondersteunen en helpen waar mogelijk. Doe mee en ondersteun deze actie door iemand te verrassen met een serenade.

Zij verrassen een jarige, jubilaris, communicant, kampioen of iemand die iets anders te vieren heeft of opgevrolijkt moet worden, met een muzikale serenade. Hoe leuk is dat! Op deze manier proberen zij er aan bij te dragen dat elke vorm van kanker beter behandelbaar wordt.

Voor meer informatie of om een serenade te reserveren mailt u naar pannelappenserenade@gmail.com. Zij nemen dan snel contact op om uw wensen door te spreken en de serenade vast te leggen. U kunt team de Pannelappen goes Alpe d’HuZes ook een 'duwtje in de rug' geven via http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/depannelappengoesalpedhuzes.