Afbeelding

Gemengd koor geeft lenteconcert

Muziek

Beek en Donk - Als u van mooie muziek houdt, kom dan op zondag 3 april naar het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te Beek en Donk. Het Beek en Donks Gemengd Koor geeft daar, in de Rabozaal, het Lenteconcert.

Als gastkoren treden Canto Lirico uit Heel in Limburg en gemengd koor Polyhymnia uit St. Oedenrode op. De aanvang van dit Lenteconcert is om 14.00 uur waarbij het Gemengd Koor Canto Lirico uit Heel onder leiding van Dhr. Pieter Steenvoorden het concert opent met een zeer gevarieerd programma met o.a; As torrents in summer van Edward Elgar, Forever Autumm van J. Wayne, Colors of the wind van Alan Menken. Hierna vervolgd het Gemengd Koor Polyhymnia uit St. Oedenrode, onder leiding van Mevr. Nicole Friedrich Krijnen, het optreden met o.a. Drink to me only een melody uit 1770, Ich Liebe Dich van L. van Beethoven, Early One Morning een Engels lied uit de 17e eeuw. Na een korte pauze sluit het Beek en Donks Gemengd Koor onder leiding van Arie Ketelaars met aan de piano Mevr. Jeannette Seijkens, het Lenteconcert af met o.a. Kom holder Lenz van Joseph Haydn, Les pécheurs de perles van G. Bizet, Izje Cheruvimy tajno van D.S. Bortnianski.

Met het mooie voorjaar in het vooruitzicht een mogelijkheid om alvast muzikaal in de goede stemming te komen. De drie deelnemende koren hebben al tientallen jaren een uitstekende naam in de regio Brabant en Limburg. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Eenieder is deze middag van harte welkom.