Afbeelding

Concert Cor Bakker Trio

Muziek

Aarle-Rixtel - De seizoensafsluiting van Wim Beeren Jazz Society zal op woensdag 25 mei worden verzorgd door het trio van Nederlands bekendste pianist Cor Bakker in de zaal van Bij Van Dijk aan de Dorpsstraat 18 in Aarle-Rixtel. Bassist en drummer die avond zijn respectievelijk Jasper Somsen en Yonga Sun.

Cor Bakker studeerde cum laude af aan het Amsterdams Sweelinck Conservatorium in de richting
piano/improviserend musicus. Hij vervolgde zijn studie in Los Angeles bij zijn grote inspirator, de Amerikaanse pianist, componist en arrangeur Clare Fischer. Hij was gedurende 11 jaar de vaste pianist van het Metropole Orkest. Landelijke bekendheid kreeg Cor o.a. als vaste begeleider van TV programma’s van Paul de Leeuw, evenals zijn eigen muziekprogramma’s ‘Cor & Co’ en ‘Cor op reis’. Naast zijn onvolprezen pianospel als begeleider van talloze nationale en internationale artiesten, is Cor Bakker ook een uitmuntend solist in de setting van het klassieke jazz trio. Er zal dan ook veel werk te beluisteren zijn van zijn jazz-cd ‘Elettra’ bij Wim Beeren Jazz Society.

Gezien de te verwachten grote belangstelling voor dit concert, wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn. Aanvang 20.30 uur, entree slechts €8,00. Graag tot ziens op 25 mei bij ‘Bij Van Dijk’, Dorpsstraat 18, Aarle-Rixtel, recht tegenover de kerk. Kijk voor info ook op www.wimbeerenjazzsociety.nl en www.corbakker.nl.