Nieuwe activiteit Zonnetij

NULL

Nieuwe activiteit Zonnetij 


Aarle-Rixtel – In de ontmoetingsruimte Zonnetij is er sinds maandag 10 juni de gelegenheid om gezellig, onder het genot van kopje koffie, bij te kletsen. De ontmoetingsruimte zal verschillende dagdelen geopend zijn.

De openingstijden zijn voorlopig op maandag t/m zondag van 09:00 tot 11:30 uur, met uitzondering van de zaterdag. Vanaf 1 juli is de ontmoetingsruimte ook in de middag open van 14:00 tot 16:30 uur. Voor een aangename prijs staan de vrijwilligers klaar om een kopje koffie of een ander drankje te schenken. Iedereen is hier van harte welkom. In de toekomst worden er diverse activiteiten georganiseerd. Het dorpsservicepunt neemt vanaf 24 juni haar intrek in Zonnetij. Iemand van het dorpsservicepunt is aanwezig van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 11:00 uur. Telefonisch zijn zij te bereiken op 06-47333735.

In samenwerking met Savant wordt er in Zonnetij iedere 14 dagen op de dinsdagavond een restaurantavond gehouden, voor een klein bedrag gezellig genieten van een driegangenmenu. Op de website www.vierbinden.nl is het menu te vinden. Indien iemand wil komen eten moet dit aangemeld worden donderdag vóór 15.00 uur bij de administratie van ViERBINDEN (0492-328800) of via een mail naar stichting@vierbinden.nl Iedereen die gezellig onder de mensen wil zijn en genieten van een drankje voor een leuke prijs is meer dan welkom in de ontmoetingsruimte van Zonnetij aan de Heindertweg.