Afbeelding

Ons Tejater opent seizoen met Ierse avond

NULL

Ons Tejater opent seizoen met Ierse avond


Beek en Donk - Ons Tejater opent op zaterdag 28 september het nieuwe theaterseizoen met een Ierse avond in het Ontmoetingscentrum. Op deze avond treedt de band Molly Malone op.

Molly Malone is een pittige folky vijfmansformatie, met een verrassend repertoire. Het eigen geluid van de band heeft een hoog Iers gehalte, spreekt een breed publiek aan en nodigt uit tot meezingen en 'voetjes van de vloer'. De 'backbone' wordt gevormd door nummers van recente folkbands als: Flogging Molly, The Levellers en The Pogues, aangevuld met Traditional Sing-along songs als: Whiskey in the Jar, Wild Rover, Drunken Sailor en vele andere. Maar Molly Malone maakt ook, op soms onverwachte momenten, uitstapjes naar het betere Nederlandstalige kroeglied of de opzwepende klanken van de Zydeco.

Laat u verrassen op 28 september! De aanvang is 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk of in het Dorpshuis Lieshout. Reserveren kan via www.vierbinden.nl/onstejater of telefonisch op tel. 0499-422878 (maandag t/m donderdag na 13.00 uur). Op www.vierbinden.nl/onstejater vindt men ook het gehele programma 2013-2014.