Uitreiking Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013

NULL

Uitreiking Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013


Laarbeek - De Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk vindt dit jaar alweer voor de negende keer plaats. De uitreiking wordt gehouden op vrijdag 1 november in Het Buurthuis in Mariahout en wordt georganiseerd door het ViERBINDEN Vrijwilligerswerk in samenwerking met de gemeente Laarbeek.

Met de uitreiking van de Complimenten willen ViERBINDEN het vrijwilligerswerk motiveren en hun waardering uitspreken voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn in de gemeente Laarbeek. Net als voorgaande jaren willen zij niet één organisatie complimenteren, maar meerdere organisaties in verschillende sectoren. Per categorie krijgt één organisatie een compliment uitgereikt ter waarde van € 250,-. De jury bestaat uit Laarbeekse maatschappelijk betrokken ondernemers. De avond wordt bovendien muzikaal opgeluisterd door zangeres Neeltje Prick uit Lieshout en Marjolein Charlotte van Vliet uit Beek en Donk, die bij de Kunstbende –landelijk- de 3e prijs gewonnen heeft in de categorie ‘Theater en Performance’.

Tot 1 oktober kunnen vrijwilligersorganisaties een vrijwilligersorganisatie voordragen voor een compliment. ViERBINDEN hoopt, net als voorgaande jaren, dat er veel vrijwilligersorganisaties aangemeld worden om kans te maken op de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek. Tel: 0492–328807. E-mail: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl