Afbeelding

Muziek- en dansfeest voor mensen met een beperking

NULL

Muziek- en dansfeest voor mensen met een beperking


Mariahout - In het buurthuis van Mariahout vindt zaterdagmiddag voor de vijfde keer een schitterend muzikaal en onderhoudend programma voor gehandicapten plaats met mooie prijzen. De toegang is gratis. De deuren staan vanaf 13.00 uur wagenwijd open voor de ontvangst van alle bezoekers.

Het programma begint om 13.30 uur. De officiële opening van de 5e verjaardag van het evenement wordt door Burgemeester Ubachs gedaan om 14.00 uur. De volgende artiesten werken belangeloos hieraan mee en staan garant voor het nodige vermaak: Carlos Donkers, KUUB, Dé Valt Op, Party Jockey Tim en De Leonardus drumband. Daarnaast zorgen Monika Slaets en Tim Frenken voor de presentatie.

De organisatie, bestaande uit ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers, wordt ondersteund door ViERBINDEN en het Buurthuis. Om het geheel nog wat dynamischer te krijgen, wordt dit keer meer aandacht besteed aan dans. Ellen Tappel van Life Style center Laarbeek neemt dit voor haar rekening. Liefhebbers van tatoeages kunnen een gratis henna tattoo laten plaatsen.

Ongeveer 20 bedrijven, die dit gebeuren een warm hart toedragen, sponsoren het evenement. Dit zijn o.a. PGL, ViERBINDEN, Slagerij Brouwers, Bloematelier De 4 Seizoenen, Straatman Amusement, Bloemboetiek Johanna (uit Gemert), PLUSh Outdoor, Jumbo en Fysiotherapie Kemps & Maas, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes, Erik Barten Tuin en parkmachines Mariahout, Het Theaterke Helmond, Van de Heuvel Groente en fruit, Snoeperij Jantje, Rabojeugdland, Mars Veghel en niet te vergeten de artiesten.

De bezoekers krijgen gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn €1,70.
Er worden gezonde hapjes verzorgd door mensen met een beperking gecoördineerd door Snoepwinkeltje Jantje. Ook worden er gratis lotjes verstrekt voor een loterij waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Het dynamische en onderhoudende programma begint om 13.30 uur. Rond 17.00 uur wordt de middag afgesloten. Het Buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 te Mariahout.