1e Filmmiddag bij

NULL

1e Filmmiddag bij ‘De Boemerang’


Beek en Donk - In de herfstvakantie heeft Tienerwerk De Boemerang voor het eerst een filmmiddag georganiseerd. Woensdagmiddag 19 oktober van 14.00 tot 17.00 uur waren er 19 kinderen die Mees Kees keken.

Ze lagen heerlijk relaxed op de banken en zitzakken met een zakje popcorn te genieten van de film op het grote scherm. Het is de bedoeling dat De Boemerang dit ook in de kerstvakantie weer gaat doen. Kinderen kunnen via de website laten weten welke film ze dan het liefst willen zien.

De volgende activiteit van de Boemerang is een 'Halloween' Disco op vrijdag 8 november van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is €1,00. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl. Het volledige programma van activiteiten van Tienerwerk 'De Boemerang' voor de rest van het jaar staat ook op de website. Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg hen op www.twitter.com/De_Boemerang.