Afbeelding

Team WSI zet zich in voor Inspire2Live

NULL

Team WSI zet zich in voor Inspire2Live


Laarbeek – Het startsein voor Alpe D’Huzes werd afgelopen zaterdag gegeven. De inschrijvingen beginnen en dat houdt in dat TEAM WSI (Wij Steunen Inspire2live) van start kan. Dit team bestaat grotendeels uit Laarbeekse personen. De kick off van het team begon zondag met een 2-uur durende uitzending van Radio Kontakt.

De teamnaam WSI is ontstaan uit de Stichting Inspire2live, welke in de afgelopen maanden in een verkeerd daglicht is komen te staan. Dezelfde mensen die de Alpe D’Huzes opgericht hebben, wilden verder gaan in de bestrijding van kanker. Dit wil zeggen: Leef zoals je leven wilt, maar dan met de ziekte kanker. Voor diegene die Inspire2live niet kennen; Inspire2live is een organisatie die wereldwijd wetenschappers, doktoren en specialisten bijeen brengt om informatie te delen en daarmee als doel het chronisch maken van de ziekte Kanker.

Hedendaags heeft iedereen op zijn manier wel te maken met de ziekte kanker. Team WSI heeft als doel zichzelf in te zetten, zodat zowel het KWF als Inspire2live de ziekte beheersbaar(chronisch) kunnen maken en het leven wat ons dierbaar is samen kan met kanker.

Nu stuurt Inspire2live vanuit hier deze wetenschappers, professoren en doctoren aan als ze met bepaalde opdrachten cq onderzoeken zitten. Het is een kleine organisatie en zelf bezitten zij geen geld. Ze zijn dus afhankelijk van derden. Door de motivatie en inbreng van besturing in het proces tegen kanker kunnen deze personen van inspire2live niet anders dan zich volledig in zetten voor dit. Het is begrijpelijk dat hun ‘normale’ leven ook door moet gaan. Inspire2live was erg negatief in het nieuws, maar waarom. Dit werk mag niet verloren gaan, evenals het streven wat ze hebben.

Om dit alles mogelijk te maken organiseert team WSI een aantal evenementen in Laarbeek, waaronder een benefietconcert en twee lezingen door Coen van Veenendaal. Informatie met betrekking tot deze evenementen volgt.