Inschrijven voor 'The Voice of Kwizut'

NULL

Inschrijven voor 'The Voice of Kwizut'


Beek en Donk - Zoals onlangs te lezen was in De MooiLaarbeekKrant gaat Kwizut dit jaar verder dan alleen het organiseren van een quiz. Dit jaar geven ze jong Laarbeeks talent een platform om van zich te laten horen op de feestavond in januari.

De eerste aanmeldingen zijn binnen, waardoor zij in ieder geval kunnen zeggen dat deze middag al zeker doorgaat, maar er is nog plek voor meer talent. Optredens kunnen solo-artiesten zijn maar ook bijvoorbeeld duo's en trio's. Dus kom(en) je/jullie uit Laarbeek, heb(ben) je/jullie zin of ken je iemand die op onze feestavond zou willen optreden, geef je dan op voor onze auditiemiddag op zondag 17 november bij café/zaal v.d. Burgt, aanvang 14.30 uur. De 3 beste zangers/zangeressen/duo’s/trio’s van deze middag mogen optreden tijdens de Kwizut feestavond op 11 januari 2014. Uiteindelijk wordt er uit deze 3 talenten op de feestavond 1 winnaar gekozen door het publiek. Deze winnaar mag ook optreden tijdens WiSH Outdoor 2014!

Opgeven kan nog tot en met 9 november door een mailtje te sturen naar Lonneke@kwizut.nl. Vermeld in het mailtje je naam, adres, telefoon, e-mail, leeftijd en zorg dat je jezelf begeleid dan wel een eigen muziek-cd meebrengt.
Je wordt door een deskundige jury beoordeeld, maar ook na de auditieronde, indien gewenst, gecoacht en begeleid, zodat je goed voorbereid op de Kwizut-feestavond je beste performance kunt geven.

Let op: over deze auditiemiddag worden uiteraard vraag/vragen gesteld in de quiz.