Bijzonder amusement Sauwelavond

NULL

Bijzonder amusement Sauwelavond


Beek en Donk – De laatste jaren probeert de organisatie van de Ganzendonckse Sauwelavond (15 februari) niet alleen het allerbeste in huis te halen, maar ook te verrassen. Ook dit jaar lijkt dat weer te gaan lukken.

Van eigen bodem, en bij iedereen bekend, is KUUB. Jan Swinkels, Maarten van de Weijer, Mark van den Enden, Jos Slaats en Wim van Hest vormen al sinds 2008 deze cabaretgroep en waren daarvoor al actief tijdens de carnavalsconcerten van harmonie O&U. Vanaf het begin is de groep een succesvolle en graag geziene gast op vele grote kletsavonden en toernooien.

De tweede amusementsgroep zal bij velen minder bekend zijn. De komieken Tiny van den Eijnden, Wilbert Kivits en Joost Manders vormen 'Stenzel, Kivits & Menders'. Deze heren schrikken niet terug voor muzikaal acrobatische toeren. Ze barsten van de absurde ideeën, hebben oog voor poëtische humor en zijn eenvoudigweg onovertroffen. Men ziet dolkomische versies van klassieke thema’s zonder ook maar een millimeter aan muzikaliteit in te boeten. Zeer hoogstaand amusement wat niet eerder te zien was tijdens de Sauwelavond.

Tijdens de afterparty zullen de succesvolle heren van de Foute Vinylshow strooien met bekende muziek en daarmee zorgen voor een gezellige sfeer.

Vanaf 11 november om 11.11 uur zullen kaarten te verkrijgen zijn via www.teugelders.nl en een klein aantal voor de mensen die geen internet hebben, bij drogisterij Ceelen aan het Heuvelplein.