Afbeelding

'SenZation White' &RG PLUS disco

NULL

'SenZation White' &RG PLUS disco


Lieshout - Na lang wachten, is het eindelijk tijd voor de 1e &RG PLUS disco, die bedoeld is voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs (13 t/m 15 jaar). Met een PLUSmembercard hebben tieners voorrang en voordeel op toegang.

SenZation White is het thema van deze eerste disco. Dus iedereen in het wit! De nodige effecten zullen voor leuke, verrassende situaties zorgen. Kaarten zijn vanaf heden te koop bij Drogisterij Mark DIO, Dorpstraat 5 te Lieshout.

Vanwege het overweldigende succes is er een toegangspasjes systeem ingesteld, nog niet iedereen heeft zich voor een membercard aangemeld. Het &RG PLUS pasje (membercard) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van €1,00 een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men €3,00.

Party Jockey Tim geeft aan er weer veel zin in te hebben. De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Vanwege de leeftijd is het alcoholvrij. Om overlast te voorkomen wordt het 'binnen is binnen' beleid gehanteerd. Entertainment en de nodige effecten zullen voor leuke situaties zorgen.

Voor de rest van het jaar zijn al meerdere PLUS disco’s gepland. Ook gaan ze dit jaar ON TOUR. Dit betekent dat de &RG-PLUSdisco op 14 december bij Cendra in Aarle-Rixtel wordt georganiseerd, op 17 januari bij De Boemerang in Beek en Donk op 14 februari wederom in Lieshout. Het seizoen wordt afgesloten op 21 maart 2014 in Mariahout bij Yammas.

De 'SenZation White'-disco duurt van 20.30 tot 23.30 uur en vindt plaats in de 'CLUB ENERGY'-ruimte in het dorpshuis van Lieshout (Grotenhof 2).