Eigentijds logo voor politieke partij De Werkgroep

NULL

Eigentijds logo voor politieke partij De Werkgroep


Laarbeek - Afgelopen zaterdag is het vernieuwde logo van Laarbeeks politieke partij De Werkgroep onthuld in de Beek en Donkse Muziektuin. Dit in het bijzijn van sympathisanten, bestuur en fractie.


Al langere tijd heeft De Werkgroep tussentijds haar partijprogramma besproken met diverse personen van alle leeftijden uit de vier Laarbeekse kernen. Dit om response hierop te krijgen en De Werkgroep van, door en voor Laarbeekse mensen te laten zijn. De Werkgroep hecht veel waarde aan inspraak. "Belangrijk is ook dat je je thuis voelt bij De Werkgroep", aldus Nicole van Hooy uit Aarle-Rixtel en Veerle van Schaijk uit Beek en Donk die deze partij een warm hart toedragen. "Dit wordt bepaald door die zaken waar De Werkgroep voor staat, maar ook door datgene wat je bij en aan deze partij beleeft." De dames vervolgen: "Het zijn de mensen van De Werkgroep die 't 'm doen en de manier waarop. Wij voelen ons daar in ieder geval bij THUIS!"

Betekenis logo
Zo is het Werkgroep-logo de afgelopen maanden tegen het licht gehouden. Ook daar heeft De Werkgroep anderen bij betrokken. Met name de nieuwere aanhang bij De Werkgroep vond dat het logo toe was aan een frissere en eigentijdsere uitstraling. Vernieuwend maar met behoud van het goede en oude vertrouwde karakter van De Werkgroep. De Werkgroepegel is wat moderner, wat strakker maar met behoud van de vertrouwde kleuren: Okergeel; deze kleur staat voor 'stabiliteit', 'realiteit' en 'spaarzaamheid'. De lichtgele tinten in het logo hebben de waarden van 'overdenkend', 'met gevoel' en 'betekenis handelen' in zich. Of te wel integer zijn… Voor deze waarde wil De Werkgroep nadrukkelijk staan. De egel als Werkgroep-beeldmerk laat een harde en zachte kant zien. Toont zijn buik bij open en veilige situaties en is dan zacht, begeleidend en ondersteunend. Als de egel tegen bedreigingen moet opkomen, dan zie je de harde kant met zijn stekels. Deze vergelijking typeert ook de werkwijze van De Werkgroep. Opkomen voor de zwakkeren en staan voor datgene wat Laarbeek een stevig duurzaam fundament geeft. Onze jeugd moet ook nog jarenlang van Laarbeek, onze groene parel, kunnen genieten!

Thuis in Laarbeek
Vier vertrouwde gezichten; Rick van Bree, Jos Gruijters, Erik van Haperen, Ben Swinkels -als Raadsleden- en Joan Briels als Wethouder Maatschappelijke zaken afgevaardigd in het college van burgemeester en wethouders, behartigen de belangen waarvan De Werkgroep bij de laatste verkiezingen beloofd heeft aan te pakken. Dit samen met nieuwe aanhang, waaronder –naast Nicole en Veerle- ook Marthijn Junggeburth als commissielid Ruimtelijke Ordening een duit in het zakje doet. Belangrijk dat inwoners zich THUIS voelen in Laarbeek. "Daar gaan we voor!", aldus de vier fractieleden; ook wel de jongens van De Werkgroep genoemd. Bekijk ook onze Facebook site, te vinden onder zoekterm 'De Werkgroep', een laagdrempelige actuele site met kort politiek nieuws en de internetsite www.dewerkgroep.nl waarop uitgebreidere opiniërende en meningsvormende artikelen van De Werkgroep te vinden zijn. 'Thuis in Laarbeek' met De Werkgroep!