Roy van Melfoort vraagt hulp voor stichting

NULL

Roy van Melfoort vraagt hulp voor stichting ‘Nurses4Africa’


Mariahout – Roy van Melfoort is een tweedejaars student verpleegkunde op het Roc Ter Aa in Helmond. Hij zet zich in voor alle patiënten in Afrika. Door kennis, vaardigheden en andere hulpmiddelen gaat hij proberen zoveel mogelijk patiënten te helpen en daar kan hij uw hulp goed bij gebruiken.

Afgelopen jaar is Roy naar Zuid-Afrika geweest. Daar heeft hij gemerkt dat de kennis van de verpleegkundigen erg tekort schiet. In dit opzicht kan hij de verpleegkundigen helpen dingen te signaleren en een passende behandeling op te stellen.

Nu wil hij helpen in een kliniek en/of ziekenhuis in Tanzania, de huidige situatie daar maakt dat er 1 verpleegkundige de zorg draagt voor 90 patiënten en hier wil hij ze in ondersteunen.

Volgens Roy is het leven net een marathon. Trainen, vallen en opstaan en hem daadwerkelijk halen. Voor zijn plannen is geld nodig en om in de marathontermen te blijven, vraagt hij het volgende:

• 42 euro (marathon is 42 km en 195 meter). Tegenprestatie: Naamsvermelding op de blog met logo en bij presentaties achteraf (na de zomer wil hij namelijk zijn ervaringen delen en mensen bewuster maken van de grote verschillen in de wereld en wat hij als verpleegkundige daarin kan betekenen).
• Veelheden van 42 euro. Tegenprestatie: Naamsvermelding inclusief logo’s opvallend aanwezig bij presentaties en op de blog. Afhankelijk van sponsorbedrag is een tegenprestatie in onderling overleg uiteraard ook mogelijk!
• Andere bedragen zijn uiteraard ook mogelijk. Alle kleine beetjes helpen! Tegenprestatie in onderling overleg.

Geld overmaken kan naar 105016241 t.n.v. Roy van Melfoort onder vermelding van ontwikkelingswerk Afrika. Tel. 06-30139734. E-mail: royvanmelfoort@outlook.com