Laarbeeks Liedjesfestival en het 1e Junior Liedjesfestival bij Radio Kontakt

NULL

Laarbeeks Liedjesfestival en het 1e Junior Liedjesfestival bij Radio Kontakt


Laarbeek – Radio Kontakt zal het 1e junior Liedjesfestival van Laarbeek houden op 22 februari 2014. Het 1e junior festival vindt plaats in het Dorpshuis in Lieshout. Het begint om 14.00 uur. Het junior liedjesfestival wordt live uitgezonden op Radio Kontakt.

Alle kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen deelnemen aan het Liedjesfestival. Het is een laagdrempelig evenement en de deelnemers dingen mee naar de eervolle prijs voor het leukste jeugdcarnavalslied van Laarbeek.

Op 23 februari 2014, de laatste zondagmiddag voor carnaval, zal weer het grootste familiefeest van Laarbeek plaatsvinden. Radio Kontakt houdt die dag opnieuw het Laarbeeks Liedjesfestival. Iedereen die daar plezier aan beleeft, kan meedoen.

De deelnemers moeten in Laarbeek wonen en gaan proberen het beste Laarbeekse jeugdlied ten gehore te brengen. Er wordt live meegezongen met een vooraf opgenomen cd (inclusief zang dus) of live met een muziekband of cd zonder de vooraf opgenomen zang. De keuze hierbij is aan de deelnemers zelf. Een deskundige jury gaat kijken, luisteren en kiezen wie als winnaar met de eer mag strijken. De jury zal niet letten op het feit of liedjes wel of niet over Laarbeek gaan. Het gaat er vooral om een echt feestnummer te maken, wat iedere jeugdige carnavalsvierder snel mee kan zingen.

Ook wordt er een publieksprijs ingesteld: elke bezoeker kan tijdens het junior-liedjesfestival zo zijn/haar beste nummer kiezen. Iedereen mag zoveel formulieren invullen als men wil. Per formulier betaalt men €0,50. Voor meer info verwijst men naar de website.

De inschrijving voor de deelnemers van het junior festival loopt tot uiterlijk 31 januari 2014. De inschrijving voor het senior festival is geopend tot uiterlijk 31 december 2013. Opgeven na genoemde data is niet meer mogelijk. Het deelnameformulier is vanaf de website www.kontaktfm.nl te downloaden. Zorg wel dat men het snel en op tijd instuurt.
Als zij het inschrijfformulier ontvangen hebben, hoort men hoe alles verder gaat.