Flessen Actie Yammas Mariahout

NULL

Flessen Actie Yammas Mariahout


Mariahout – De leden van Yammas in Mariahout komen op vrijdag 27 december langs de deuren om lege flessen op te halen. Zij vertrekken ‘s morgens om 10.00 uur vanaf het Buurthuis en bezoeken dan het buitengebied.

Tienerwerk Yammas heeft nog niet genoeg auto’s voor de actie. Ouders die het leuk vinden om mee te rijden zijn daarom van harte welkom. Om 12.00 uur sluiten de leden de flessenactie in het buitengebied af met een broodje en een kop soep.

Om 18.00 uur gaan de leden vervolgens weer op pad om nu binnen de bebouwde kom van Mariahout langs de deuren te gaan. Indien u geen lege flessen heeft en toch een donatie wilt doen is dit mogelijk onder vermelding van Flessen actie Yammas Mariahout. Bankrekeningnr: 1289.35.669.

Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de Doe een Wens Stichting, dit is een stichting die wensen vervult voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het andere gedeelte komt ten goede aan de Yammas-leden. Volgend jaar is een speciaal jaar. Yammas bestaat dan 20 jaar. Dit wordt gevierd op vrijdag 16 mei. Volgend jaar gaat Yammas weer naar Walibiworld.