Afbeelding

Een geslaagd jubileumjaar voor toneelvereniging De Vriendenkring

NULL

Een geslaagd jubileumjaar voor toneelvereniging De Vriendenkring


Lieshout - De vriendenkring, die dit jaar 25 jaar bestaat, kijkt terug op een heel mooi jaar. Aan iedereen is in dit jubileumjaar gedacht. De leden hadden een mooie feestavond, waar Ineke Spijkers de vrijwilligerspenning kreeg, en de adverteerders konden hun advertentie kosteloos plaatsen.

Ook de bezoekers werden getrakteerd op wat extra lekkers voor de uitvoeringen en in de pauze. Het hoogtepunt van het jaar waren ook de uitvoeringen van ‘Een beeld van een man’, die negen keer uitverkocht was. De reactie van de bezoekers na de uitvoeringen waren volgende de vereniging hartverwarmend.

Zondag 15 december heeft de Vriendenkring op de kerstfair in Lieshout gestaan met een levende kerststal. Die middag zijn er 285 bezoekers op de foto gegaan met De Vriendenkring. Op die middag kijkt de toneelvereniging met een warm gevoel terug.

2014 belooft ook weer een mooi jaar te worden voor De Vriendenkring. 8 februari komen de ketelbinkies in het Dorpshuis en in maart en april gaat de Vriendenkring zelf optreden in de gloednieuwe zaal van het Dorpshuis met het toneelstuk ‘Het gespuis van de kluis’. Voor meer informatie over de genoemde toneeluitvoeringen kijk op www.devriendenkringlieshout.nl.