Nieuwjaarsbijeenkomst SBB in teken van afscheid

NULL

Nieuwjaarsbijeenkomst SBB in teken van afscheid


Laarbeek - Een jaarbegin met een afsluiting. Na bijna 2 decennia neemt Stichting BedrijvenBelangen afscheid van twee prominente bestuursleden: voorzitter Frank van Asten en secretaris Guus Gijsbers geven hun zetels op om zich geheel te wijden aan de Stichting Parkmanagement Laarbeek.

In een gemoedelijke sfeer kunnen Laarbeekse ondernemers hen de hand drukken tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. Gasten worden verwelkomd vanaf 19:30 uur met koffie, thee en iets zoets. Om 20:00 uur wordt de avond geopend door Roel Janssen, de nieuwe SBB-voorzitter. Burgemeester Hans Ubachs bedankt de vertrekkende bestuursleden namens de Gemeente Laarbeek. De SBB zorgt voor een feestelijk afscheidscadeau en ook enkele andere betrokkenen staan kort stil bij de tomeloze inzet van Frank en Guus.

Daar zijn natuurlijk wat ludieke uitingen bij. Ondanks het jaargetijde belooft het een warme en unieke avond te worden. Still CrazY, Gouden Medaillewinnaars Barbershoppen 2010-2012, staat met een aanstekelijk repertoire garant voor een toepasselijke muzikale sfeer.

Omdat zowel Frank als Guus niet alleen gekend zijn binnen de SBB, zijn deze keer ook Laarbeekse ondernemers welkom die (nog) geen lid zijn van de Stichting BedrijvenBelangen.

Vooraf aanmelden is wel vereist want de SBB ontvangt haar gasten graag goed voorbereid. Dat kan tot 30 december via de site www.sbblaarbeek.nl. Meer weten? Bel het secretariaat: 0492 46 52 50. ?