Afbeelding

BBC-jazz doet rondje Laarbeek

NULL

BBC-jazz doet rondje Laarbeek


Laarbeek - Op Hemelvaartsdag speelde BBC-jazz tijdens de jaarmarkt in Aarle-Rixtel. Op zaterdag 14 juni zijn ze te gast bij het muziekfestival van harmonie De Goede Hoop op de kiosk in Aarle-Rixtel. Vanaf 17.00 uur zal BBC-jazz de sonore klanken van haar muziek laten horen.


Als je denkt aan jazzmuziek, denk je misschien aan een swingend muziekje op de achtergrond, terwijl je geniet in het zonnetje van een heerlijk glaasje bier of wijn. Deze keer heeft de BBC de muziekstukken speciaal afgestemd op het zomerweer met echte swingende nummers en hoopt hierbij dat veel liefhebbers er van kunnen genieten.

De Muziektuinconcerten op zondagmiddag zijn inmiddels helemaal ingeburgerd in Beek en Donk en zijn niet meer weg te denken bij de Laarbeekse activiteiten. De concerten zorgen voor een heerlijk stukje ontspanning dicht bij huis. Een heerlijk gevoel dat inhoud krijgt bij de muziek van BBC-jazz.

BBC-jazz treedt zondagmiddag 15 juni op in de muziektuin aan de Koppelstraat. De echte jazz-liefhebber kan dan zelfs meezingen op de muzikale klanken van Para los Rumberos. BBC-jazz staat onder de bezielende leiding van Pierre Heesakkers.