Afbeelding

Beleef de zomer met Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef de zomer met Openluchttheater Mariahout


Mariahout - Net voordat de zomervakantie zijn intrede doet kun je in Mariahout alvast lekker in de stemming komen. Met optredens van Berry Knapen, Rob Scheepers, Jan Strik en de Penthouse Boys wordt het een echt zomers feestje. Daarnaast is er volop muziek en entertainment op en rondom het theaterpodium. Een zomeravond die sterk op je lachspieren werkt.


Op vrijdag 11 juli om 20:30 uur betreden de tonpraters het theaterpodium. De zomerton is vanaf het allereerste begin een gigantische hit. Als je 1x bent geweest wil je sowieso naar de volgende editie. Je moet altijd rap zijn met het kopen van een kaartje. Zeker dit jaar met grote artiesten als:

Berry Knapen
Hij noemt zichzelf Absurdist. Met absurde typetjes en absurde humor. Eerlijk gezegd is hij zo maf als een deur. Een echte clown; onvoorspelbaar, hilarisch, explosief een tikkeltje brutaal. Berry's wortels liggen bij het 'tonpraten'. Tweemaal werd hij kampioen tijdens het Kletskampioenschap Groot Deurne. Later werd hij met zijn soloprogramma 'GetverBerry' winnaar van het Limburgse Cabaretfestival '97. Ook stond hij in de halve finale van Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’ in Rotterdam. Het juryrapport; 'heerlijke krankzinnige overgangen…intelligente kolder'

Rob Scheepers
Heb je al ooit last gehad van lachkramp? Nee? Dan heb je Rob Scheepers waarschijnlijk nog nooit zien tonpraten. Op geheel eigen wijze, die je kunt beschrijven als energiek en overtuigend, brengt hij vol enthousiasme verschillende herkenbare typetjes tot leven op het theaterpodium.

Jan Strik
Een tonproater van het type lach of ik schiet, die vooral recht voor zijn raap is. Door zijn lange ervaring beheerst hij perfecte woordspelingen. Het grote publiek kan dit enorm waarderen wat te merken is aan de enorme lijst met eretitels.

De Penthouse Boys
De nieuwe Brabantse amusement sensatie. De boys wonen 15-hoog achter in Tilburg-Noord. Hun flatje stelt niet veel voor maar zij noemen het hun Penthouse. Vanuit hun krappe woning overzien ze Brabant en omstreken en gaan ze met contrabas en gitaar op zoek naar de mensen die hun positivisme het hardste nodig hebben… De Penthouse Boys spelen zelfgeschreven Nederlandse nummers waarbij het publiek een grote rol heeft.