Benefietconcert voor zieke Jayden

NULL

Benefietconcert voor zieke Jayden



Beek en Donk – ‘Laarbeek Rocks united for Jayden’. Dat is de naam van het benefietconcert dat op zondag 14 september plaatsvindt bij Café-Zaal De Tapperij in Beek en Donk. De opbrengsten gaan naar de stichting ‘Geef om Jayden’.


‘Geef om Jayden’ zet zich in voor de 6-jarige Jayden uit Beek en Donk. Een aantal maanden terug werd een ernstige vorm van kinderkanker bij hem geconstateerd. Om zijn levenskans te vergroten, moet Jayden in Amerika behandeld worden. Dit kost enorm veel geld. Inmiddels is er al een bedrag van bijna €50.000,00 opgehaald door veelal lokale initiatieven.

Het benefietconcert is ook een initiatief om geld om te halen voor deze stichting. Diverse Laarbeekse musici treden op deze middag gratis op. De bands Stompenoy, Lucid dreams en Mooon geven acte de présence. Daarnaast treedt zanger Maurice op en ontfermt DJ Rick Weijers zich over de draaitafels.

Het benefietconcert vindt plaats op zondag 14 september vanaf 14.00 uur. Aanwezigen kunnen een vrijwillige bijdrage schenken in de daarvoor bestemde collectebus. De entree is gratis. Café-Zaal De Tapperij vind je aan de Kerkstraat 3 in Beek en Donk.