Afbeelding

Halloween Disco bij &RG-teens

NULL

Halloween Disco bij &RG-teens



Lieshout - Griezelen, spel, muziek en dansen staan er op het programma van entertainer Tim Frenken, beter bekend als Party Jockey Tim. De tweede teens disco van dit seizoen is op 17 oktober. Halloween, een leuk onderwerp/thema, iets waar we de fantasieën op los kunnen laten.

De vrijwilligers versieren de zaal mooi. Weet je niet hoe je verkleed kunt komen? Kijk maar eens op Google afbeeldingen, daar doe je genoeg inspiratie op. Want ook jij komt toch als griezel verkleed?

De deels voor dit thema geselecteerde muziek laat je griezelige bewegingen maken. Spontane swingende bewegingen komen bij je los, verbaas je, kijk om je heen, iedereen doet mee want dansen is leuk ! Naast de bekende dansjes wordt er tevens voor de nodige entertainment gezorgd, spel en de verkiezing van de ‘&RG-teen van de maand’ waarbij je voor altijd op de website een prominente plaats hebt veroverd ontbreken niet. Kortom, een fantastische avond die je niet mag missen.

De vrijwilligers van &RG-teens organiseren deze discoavond in de Club Energie ruimte van het Dorpshuis te Lieshout. De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener (groep 7) tot en met 15 jaar is tegen betaling van €1,50 van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 20.00 uur. Ben er op tijd bij om het allemaal mee te kunnen maken want om 22.30 uur is deze Halloweenavond weer voorbij. Jij komt toch ook, of durf je niet?

Op zaterdag 1 november is er een Laarbeekse Griezeltocht in Mariahout. Kijk ook voor meer informatie op www.energyteens.nl of www.tienerwerklaarbeek.nl.

Foto:Halloween disco bij &RG-teens