Afbeelding

Buurtvereniging De Eendracht bakt weer oliebollen

NULL

Buurtvereniging De Eendracht bakt weer oliebollen



Beek en Donk - Traditiegetrouw gaat buurtvereniging ‘De Eendracht’ ook dit jaar tussen Kerstmis en oudjaar weer oliebollen en rozijnenbollen bakken in een echte, professionele oliebollenkraam op het Heuvelplein in Beek en Donk.


Oliebollen horen er ieder jaar bij tijdens de aanloop naar Nieuwjaar. Heb je geen zin om ze zelf te bakken, dan doet de buurtvereniging dat wel voor u.

Deze buurtactiviteit is ontstaan bij de voorbereiding van de viering van het 25-jarig bestaan van de buurtvereniging. Intussen maakt de buurtvereniging zich voor de twaalfde keer op en doen er maar liefst 25 vrijwilligers mee om het geheel tot een goed en geslaagd einde te brengen. De opbrengst van deze buurtactiviteit komt ten goede aan de clubkas, waardoor het mogelijk is weer veel activiteiten te organiseren voor jong en oud van de 550 leden tellende buurtvereniging.

Buurtvereniging De Eendracht hoopt u in de aanloop naar de jaarwisseling te mogen begroeten om te genieten van de overheerlijk smakende oliebollen of rozijnenbollen. Zij staan op 28, 29 en 30 december van 12.00 uur tot 17.00 uur en op 31 december van 7.00 uur tot ongeveer 17.00 uur voor u klaar.

Op oudejaarsdag kleden zij het Heuvelplein weer gezellig aan en luisteren het geheel op met een muzikale bijdrage. Eerst gaat het leerlingenorkest en de leerlingenslagwerkgroep van O&U, onder leiding van respectievelijk Nick Heesakkers en Rob van Doore, een optreden verzorgen en daarna zal De Coöperatieve Stoomafblaaskapel, onder leiding van Hannie Hendriks, het stokje overnemen. Gezelligheid rond de vuurkorf en onder het genot van een glaasje glühwein. Het optreden start om 13.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur.

De buurtvereniging wenst u een prettige jaarwisseling en een voorspoedig en vooral gezond 2015.

?Foto: Oliebollen bakken