Afbeelding

't Otterke wint spannende tafeltennisstrijd

NULL

't Otterke wint spannende tafeltennisstrijd



Beek en Donk - Basisschool 't Otterke uit Beek en Donk is maandag de winnaar geworden van een spannend tafeltennistoernooi voor basisscholen. Traditioneel was de organisatie in handen van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk.


In totaal tientallen leerlingen van De Raagten, De Muldershof, ‘t Otterke en Het Klokhuis werkten in de tafeltennishal aan de Otterweg hun wedstrijden af. De fanatieke leerlingen namen ook met veel plezier deel aan een zogenoemde rond de tafelwedstrijd, waarbij iedereen nóg meer punten kon verdienen voor hun school. Uiteindelijk was 't Otterke de basisschool die zich de winnaar van het toernooi mocht noemen. Dat was niet voor het eerst, want ook in 2012 en 2013 ging deze school er met de gewilde wisselbeker vandoor.

Voorbereiding
Aan het toernooi ging een uitgebreide voorbereiding vooraf. Zo bezochten leerlingen van de scholen eerder deze maand ook al de tafeltennishal. Daar trainden ze voor het prestigieuze toernooi, waarbij plezier in de sport het voornaamste doel is.

Meer info
De jeugd en senioren van TTV Een en Twintig trainen op maandag- en donderdagavond in de tafeltennishal. Iedereen die interesse heeft om eens te komen kijken of spelen is welkom. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl. Volg de vereniging op Twitter en Facebook en zoek op TTVEenenTwintig.

Foto: Basisschool 't Otterke won het tafeltennistoernooi voor basisscholen