Afbeelding

Zonnebloem Mariahout verkent Lichtjesroute

NULL

Zonnebloem Mariahout verkent Lichtjesroute


Mariahout - Een actieve en levendige afdeling als de Zonnebloem Mariahout blijft werken aan vernieuwing en variatie. Vandaar dat zij met een nagenoeg volle bus de Lichtjesroute in Eindhoven gingen verkennen.


Deelnemers en vrijwilligers stapten op de Zuster Persoonsstraat opgetogen in de bus, die door het VVV Eindhoven voor hen geregeld was. Chauffeur Ron zette koers naar de Lichtstad, nadat hij iedereen van harte welkom had geheten en een fijne avond had toegewenst. In Eindhoven aangekomen, werd de gids opgepikt en kon de tour beginnen. Heerlijk ontspannen genoot eenieder van lichtgevende stripfiguren, bloemen, molens en wat al niet meer. Intussen werd iedereen ook nog eens verwend met zo af en toe een blokje kaas met een druifje of een lekker schijfje worst. Ook voor een drankje aan boord was natuurlijk gezorgd. Twee uur lang keek men de ogen uit, waarna toch eindelijk huiswaarts gekeerd moest worden.

De prachtige beelden schitteren nog lang op het netvlies na waarschijnlijk. Op zaterdag 7 november vervagen ze echter wel weer. Dan staat namelijk de Lichtstad Revue op het programma.

Foto: Een volle bus bezocht de Lichtjesroute in Eindhoven