Afbeelding

Muzikaal cabaret in Ons Tejater

NULL

Muzikaal cabaret in Ons Tejater


Lieshout - De Middelbare Meiden komen zaterdag 7 november naar Ons Tejater in Lieshout met hun nieuwe dynamische voorstelling 'Meiden met ballen'. Het is mooi geweest, 't is nu of nooit, erop of eronder, genoeg, fini, basta, afgelopen! Die belabberde conditie kan toch echt veel beter. En de overtollige kilootjes moéten er af! De middelbare meiden gaan er meteen iets aan doen. En wel direct … Met ingang van morgen!”


De cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp (tevens verantwoordelijk voor de composities en liedteksten) vormen al meer dan 10 jaar 'de Middelbare Meiden' en hebben met een Pall Mall Exportprijs (Annemarie), een Louis Davids-prijs en een Edison (Rob Roeleveld met Wim Hogenkamp) hun sporen in de theaterwereld al ruimschoots verdiend. Zij staan garant voor een enthousiaste voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel in een vorm die doet denken aan het ensemblecabaret van de jaren ’70 en die in het bijzonder de 35-plus cabaretliefhebbers aanspreekt.

'Meiden met ballen': een voorstelling voor vrouwen èn mannen! Zaterdag 7 november, 20.30 uur in de theaterzaal van het Dorpshuis, Grotenhof 2, Lieshout. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Dorpshuis. Reserveringen: www.vierbinden.nl/onstejater of tel. 0499-422878 (maandag tot en met donderdag na 13.00 uur en vrijdagavond na 18.00 uur).

Foto: De Middelbare Meiden