Allerzielen 2015: 'Licht op Herinneren'

NULL

Allerzielen 2015: 'Licht op Herinneren'


Mariahout - Kom ook een kaarsje versieren en aansteken of laat een naam en boodschap achter in de herinneringsboom. Laat je meenemen door een Verteltheater en je gedachten de vrije loop tijdens een minuut stilte. Op zondag 1 november is er een intiem en eigentijds samenzijn in het Openluchttheater voor jong en oud die wil gedenken.


Deze avond is een initiatief van Franca van de Kerkhof en mede georganiseerd door Marion Jebbink, Wendy Mulders en Jan Manders, met dank aan de vele vrijwilligers en sponsoren. "We zien hoe menselijk rouw eigenlijk is, maar tevens hoe weinig tijd en ruimte er in deze tijd voor genomen wordt. Dat is jammer, want als je er tijd voor neemt, kan je de pijn doorleven. Tijdens de avond, die om 19.00 uur begint, herdenken we samen onze dierbaren. Samen, om te zien dat jij niet de enige bent die verdriet met zich meedraagt. Omdat herinneringen onbetaalbaar zijn", aldus de initiatiefnemers.

Luister naar livemuziek en drink een glas warme glühwein bij een van de vuurkorven. Uiteindelijk mag het leven ook gevierd worden. De horecagelegenheid van het Openluchttheater is exclusief voor het herdenkingsevenement geopend.

De bijeenkomst ‘Licht-op Herinneren’ is zondag 1 november van 19.00 tot 20.30 uur (poort open vanaf 18.45 uur) in het Openluchttheater Mariahout, Mariastraat 27a in Mariahout. De toegang is gratis. Wij nodigen je uit om deze traditie op een eigentijdse manier te beleven.