Afbeelding

Natuurwerkdag in de Biezen

NULL

Natuurwerkdag in de Biezen


Laarbeek – LandschappenNL houdt op zaterdag 7 november weer de natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersactie in het groen. Vorig jaar deden er meer dan 14.000 mensen mee, en ook dit jaar worden er weer duizenden mensen verwacht die hun handen uit de mouwen steken om het landschap een opknapbeurt te geven.


Op de Natuurwerkdag kan iedereen, van jong tot oud, onder begeleiding aan de slag op ruim 400 locaties. Onder het motto ‘Leef je uit!’ vinden uiteenlopende activiteiten plaats die per locatie verschillen. Van onder andere poelen schoonmaken tot bomen knotten, fruitbomen snoeien en grienden afzetten.

In Laarbeek wordt door IVN Laarbeek een activiteit gehouden. Ze gaan deze keer verder waar ze vorig jaar gebleven waren met het knotten van de wilgen in het prachtige natuurgebied De Biezen in Aarle-Rixtel. Heerlijk in de buitenlucht lekker genieten van de natuur en gezellig met andere mensen nuttig bezig zijn. Er is voor jong en oud wat te doen, zagen, takken versjouwen, takken op rillen leggen, nieuwe knotbomen planten etcetera. Voor een kleine lunch en koffie en thee wordt gezorgd. Er wordt gewerkt van 9.00 tot 16.00 uur. Het mag de hele dag , maar een paar uur is ook al prima, geef dit dan wel even tijdig door aan de organisatie IVN Laarbeek, (gerrit.post@gmail.com) in verband met de catering. Locatie: schuin tegenover ecotourist-farm de Biezen, De Biezen 4a in Aarle-Rixtel, daar tegenover is een zandpad, waar vlaggen en dergelijke staan die je verder de weg wijzen.

Wel graag even opgeven via www.natuurwerkdag.nl. Klik op: uitgebreid zoeken, selecteer provincie Noord Brabant, zoek op woord: de Biezen, info & aanmeldingen, Doe mee op deze locatie, Aanmelden, volledig invullen aub. en versturen.

?Foto: Natuurwerkdag