Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto Galabal 2017  | Fotonummer: e56c9e
Archieffoto Galabal 2017 (Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D))
Evenementen

Leerlingen Commanderij College sluiten schooltijd in stijl af tijdens galabal

  Onderwijs

Laarbeek/Gemert - De zenuwen zijn nog niet verdwenen, nadat de examens achter de rug zijn. Heb je het wel of niet gehaald? Bij de vmbo-afdelingen van het Commanderij College (Gemert en Laarbeek) kunnen die zenuwen vlak voor de uitslag nog even vergeten worden. Op donderdag 24 mei en donderdag 31 mei zijn alle eindexamenleerlingen vmbo Gemert en PRO uitgenodigd voor het galabal 2018 en worden de kandidaten vmbo Laarbeek in Laarbeek onthaald.

Alle kandidaten van het Commanderij College vmbo-pro kunnen nog even uit hun dak gaan tijdens een groot bal. De kandidaten van het vmbo-pro Gemert worden in stijl bij café Dientje in Gemert ontvangen. De kandidaten van vmbo Laarbeek worden in galakledij bij café Thuis verwacht. Traditioneel arriveren de kandidaten op ludieke wijze.

In Laarbeek lopen de kandidaten (en introducés) op donderdag 24 mei vanaf 19.30 over de rode loper bij café Thuis. In Gemert lopen de kandidaten (en introducés) op donderdag 31 mei vanaf 19.30 uur over de rode loper bij café Dientje.

Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om de feestelijke aankomst te bewonderen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>