Afbeelding

OBS De Driehoek bedankt ouders

Onderwijs Coronavirus

Aarle-Rixtel - In een brief naar de ouders bedankt OBS De Driehoek voor hun tomeloze inzet en voor de positieve feedback die de school krijgt. Ook de koekjes en kaartjes die op school gebracht worden, worden erg gewaardeerd.

Dat thuiswerken is voor iedereen wennen; "Deze grote veranderingen kunnen ouders en kinderen onzeker en angstig maken. Misschien zijn er zorgen om opa of oma, of hoe het nu verder gaat met school. Iedereen wil gehoord en gezien worden. En dat lukt! Dat lukt omdat we allemaal dezelfde missie hebben: Houd afstand zodat je zelf niet ziek wordt en anderen niet besmet, flatten the curve." De school wil de intensieve samenwerking tussen kind, ouder en school graag voortzetten. 

De school sluit haar brief op een positieve noot af: "We hopen iedereen binnenkort weer in goede gezondheid terug op school te zien. De leerkrachten missen de kinderen! Onderwijs is zoveel meer dan instructiefilmpjes maken, opdrachten klaarzetten en videobellen met je klas. Bij onderwijs hoort persoonlijk contact. Een knuffel, elkaar echt aankijken als je in gesprek bent, een arm, even stoeien en soms een conflict. Toch blijven we met z’n allen onze creativiteit, energie en doorzettingsvermogen aanspreken om de juiste dingen te doen. Want samen staan we sterk en samen komen we deze tijd door!"