Afbeelding

Kandidatenlijst CDA Laarbeek

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De CDA kieslijst is voor de feestdagen vastgesteld en deels reeds gepubliceerd via de sociale media. Bij de eerste tien op de lijst zijn vijf nieuwe kandidaten te begroeten. "Dat doet ons deugd. Vijf nieuwe energieke mensen die ons komen versterken", aldus voorzitter Jacques Kals. In de komende weken zullen zij zich via dit blad en de sociale media voorstellen.

Afgelopen zondag werden alle kandidaten op de groepsfoto gezet. Het was koud maar open en zonnig weer voor kasteel Croy, een van de mooiste plekken in Laarbeek. "We mochten hier tijdens enkele bijeenkomsten in discussie gaan met de Laarbeekse burgers over thema's die hun en ons bezighouden. We haalden uit die discussies waardevolle suggesties als input voor ons verkiezingsprogramma, dat dan ook de titel draagt 'Samen kansen zien', aldus het bestuur. Het programma is een paar weken geleden al verspreid. De centrale thema's zullen door het bestuur de komende twee maanden extra worden belicht via dit blad maar ook via Facebook en youtube.

De complete kandidatenlijst: 1. Tonny Meulensteen, 2. Marcel van der Heijden, 3. Albèr van der Aa, 4. Tanja van de Ven-Vogels, 5. Jamie de Wit, 6. Romana dos Ramos-Verstraeten. 7. Jeroen Leenders, 8. Bart van Kempen, 9. Marc van Moorsel, 10. Jean-Pierre Adams, 11. Kees van der Meij, 12. Maarten Rooijakkers, 13. Ria van den Boomen-Scheepers, 14. Chris Kals-Somers, 15. Rob van Thiel, 16. Rina van Zeeland-Kuunders, 17. Jaap Wijdenes, 18. Bert Vogels, 19. Cor Vermeulen, 20. John Rooijakkers, 21. Louis van de Berg, 22. Ad van der Putten, 23. Jacques Kals, 24. Don van Sambeek, 25. Harry Brugmans.