Afbeelding
Foto: Foto:

De Werkgroep houdt voorbespreking raadsvergadering

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – De Werkgroep heeft op maandag 3 december de voorbespreking van de raadsvergadering van 6 december. De voorbespreking is in de Dreef in Aarle-Rixtel, om 20.15 uur staat daar de koffie klaar.

Er is een uitgebreide agenda. De voornaamste punten zijn; de verordening Jeugdhulp Laarbeek 2019, de verordening alleenrecht collectieve ziektekostenverzekering, een aantal belasting verordeningen, het integraal veiligheidsplan, de stimuleringslening duurzame warmte nieuwbouw, het rioleringsplan 2019-2023, en een aantal begrotingsbijstellingen. De volledige agenda kunt u vinden op de site van de gemeente Laarbeek.

De Werkgroep wil graag hun mening met u delen en horen wat u er van vindt. U bent van harte welkom. Bent u niet in de gelegenheid om te komen en wilt u toch uw mening kenbaar maken dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via hun raadsleden. U treft hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl aan of bel met Rick van Bree, fractievoorzitter van De Werkgroep. Tel. 0492-463951.