Logo mooilaarbeek.nl

Installatie Albèr van der Aa als nieuw raadslid CDA

  Politiek nieuws
Albèr van der Aa  | Fotonummer: 256ef1
Albèr van der Aa (Foto: Joost Duppen)

Laarbeek – Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 16 mei wordt Albèr van der Aa (48) geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor het CDA. Van der Aa vult hiermee de zetel in die Tanja van de Ven-Vogels achterlaat door haar vertrek. Van de Ven-Vogels  geeft haar zetel op omdat zij zitting neemt in Provinciale Staten. Van der Aa stond op de derde plaats van het CDA  tijdens de verkiezingen in 2018.

Van der Aa is al burgercommissielid voor de commissie Ruimtelijke Domein. Hij woont in Lieshout en is in het dagelijks leven productiemanager bij Kanters Special Products BV. Daarnaast is hij bestuurslid van CDA-Laarbeek. De installatie vindt aan het begin van de raadsvergadering plaats.

Afscheid
Van de Ven-Vogels heeft er voor gekozen haar zetel op te geven door haar benoeming in Provinciale Staten. Zij was eerder al twee raadsperiodes raadslid in Laarbeek. Bij de verkiezingen in 2018 kwam zij met voorkeursstemmen in de raad. Aan het einde van de raadsvergadering wordt formeel afscheid van haar genomen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>