Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3672b7
Foto:
Politiek

Voorbespreking ABL

  Politiek nieuws

Laarbeek – Algemeen Belang Laarbeek (ABL) bespreekt maandag 17 juni de komende raadsvergadering door.

ABL houdt een bespreking waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om zodoende hun raadsleden de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 17 juni om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Onderwerpen die o.a. op de agenda staan: Visie 't gulden land over de kop van Aarle-Rixtel; Terugkoppeling regionale energiestrategie; Financiële verordeningen; Kunst als verbinding.

U bent van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met de raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. Zij waarderen namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 20 juni 2019. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ABL op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. ABL staat voor u klaar!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>