Archieffoto van een vorige editie
Archieffoto van een vorige editie Foto: Joost Duppen

Laarbeeks Peil: Dealen met drugs

Politiek

Beek en Donk – Bij Café-Zaal De Tapperij vindt op dinsdag 21 april Laarbeeks Peil plaats. Dat is een open politiek café voor de inwoners van Laarbeek. Het thema van dit keer is ‘Dealen met drugs’. Ervaringsdeskundigen en andere interessante partijen komen aan bod om te praten over dit belangrijke onderwerp.

Laarbeeks Peil is een initiatief van Ondernemersvereniging VIER, DeMooiLaarbeekKrant en Omroep Kontakt. Frits Swinkels uit Beek en Donk leidt onafhankelijk en onpartijdig het gesprek. Laarbeeks Peil vindt twee keer per jaar plaats, elke keer met een ander thema en in een ander dorp. De voorgaande edities stonden voornamelijk in het teken van lokale politieke onderwerpen, waarbij de lokale politici veelal aan het woord waren. Deze keer is de insteek net wat anders. Er zal meer vanuit ervaringsdeskundigen en andere interessante partijen gepraat worden, waarop de Laarbeekse politici kunnen reageren.

Interessante avond
Het belooft een interessante avond te worden. Ben jij er ook bij? Je bent van harte welkom! De entree is gratis, als ook de koffie en thee. De avond begint op dinsdag 21 april om 19.30 uur bij Café-Zaal De Tapperij in Beek en Donk.