logo
logo

Voorbespreking PNL

Politiek Politiek

Laarbeek - Na deze zonovergoten vakantieweken houdt PNL op maandag 24 augustus een voorbespreking met haar achterban. U wordt hierbij van harte uitgenodigd. Natuurlijk houden ze de RIVM regels aan. In het Dorpshuis van Lieshout (kleine zaal) staat de looproute aangegeven.

In de raadsvergadering op donderdag 27 augustus staan er een aantal bespreekpunten op de agenda. De volledige agenda met alle stukken kunt u vinden op de website van de gemeente.

Slechts twee te behandelen voorstellen zijn hamerstukken. Over hamerstukken wordt geen discussie meer gevoerd. Het gaat om: 'Voorstel tot vaststelling van de nota Grondbeleid 2020-2026' en 'Samenwerkingsovereenkomst met Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte CV'.

Bespreekpunten zijn er ook. Voorstel tot: Vaststellen van de Regionale Energiestrategie; Vaststellen van het Projectplan Transitievisie Warmte; Herziening lotingsysteem en uitgiftebeleid bouwkavels; Vaststelling van het bestemmingsplan Porcus Campus Kloosterdreef 5 Aarle-Rixtel; Afgifte ontwerp-verklaring van geen bedenkingen aanleg zonneparken; Aanpassing van de bezetting van enkele commissies.

Het gaat in deze vergadering vooral over hoe duurzaam Laarbeek in de toekomst wil gaan worden. Nu is er de mogelijkheid om hierover mee te praten! En tot slot: Een Voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2020.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar. Maandag 24 augustus Dorpshuis Lieshout (kleine zaal) aan de Grotenhof 2. Aanvang: 20.00 uur.