Afbeelding

Kom meepraten bij ABL

Politiek

Laarbeek - Regelingen op het sociaal vlak zoals kinderopvang bij medische indicatie van de ouders, zaken omtrent jeugdzorg en een bestemmingsplan wijziging voor ruimte voor ruimte kavels in Beek en Donk. Onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor ABL alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek wil uitnodigen om meningen te delen en zodoende de raads- en commissieleden en wethouder van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 14 september om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast de genoemde onderwerpen komt ook de zienswijze op de visie van het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven en de uitvoeringsovereenkomst met de Provincie over de N279 ter sprake. Uiteraard kunnen ook andere onderwerpen ingebracht worden. 

De complete agenda van de commissievergaderingen kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 15, 16 en 17 september.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen ze een beperkter aantal mensen verwelkomen en vragen daarom uw aanwezigheid aan te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u hen ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl. U bent van harte uitgenodigd, ABL staat voor u klaar!