Afbeelding

Voorbespreking PvdA raadsvergadering

Politiek Politiek

Laarbeek - Op de politieke agenda van Laarbeek staat donderdag 28 januari de raadsvergadering ingepland. De PvdA houdt op maandag 25 januari om 19.30 uur digitaal via ‘Teams’ een voorbespreking voor deze vergaderingen. Mocht u interesse hebben om mee te praten meldt u dan aan via djg.pvda@gmail.com. U krijgt dan tijdig een uitnodiging om deel te kunnen nemen.

De vergaderstukken kunt u hier vinden. De vergaderingen is digitaal in verband met corona. Echt spannend zal de vergadering zoals het nu er uit ziet niet worden. Want op één agendapunt na zijn het allemaal hamerstukken. De hamerstukken zijn al besproken tijdens de commissievergadering en zullen tijdens de vergadering niet besproken worden.

Na de voorbespreking wil PvdA Laarbeek graag met geïnteresseerden praten over de komende periode. De tweede kamer verkiezingen van maart 2021 staan voor de deur. En ze hebben een geweldige kandidaat lijsttrekster (Lilianne Ploumen), die ze ook graag willen ondersteunen vanuit Laarbeek. Bent u geïnteresseerd, maar kunt u maandag niet, stuur dan een email naar bovenstaand adres en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.