Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek Politiek

Laarbeek - Politieke partij De Werkgroep houdt donderdag 8 april de (online) voorbespreking over de commissievergaderingen. Op de agenda van de commissie Ruimtelijk domein staat het ‘aanvullend krediet Oranjeplein’ en de ‘fasering van de woningbouwprojecten’. Daarnaast krijgt men een presentatie over de natuurontwikkeling van het Gulden Land. Op de agenda van de commissie Algemene Zaken staan een presentatie over de rechtsmatigheidsverantwoording van de jaarrekening en een memo over netschaarste en zonnepanelen. 

Denk jij dat je nog te jong bent voor de politiek? Kom dan zeker naar de voorbespreking! Met een heldere visie en duidelijke idealen werkt men aan een sociale en duurzame toekomst van Laarbeek. Jouw toekomst. De Werkgroep is dan ook erg benieuwd naar jouw ideeën. #gewoondoen!

Denk jij dat je al te oud bent voor de politiek? Kom dan zeker naar de voorbespreking. De WerkGroep bestaat al 50 jaar, maar blijft benieuwd naar jouw ervaringen. Met een brok ervaring maar toekomstgerichte idealen werkt men aan een sociale en duurzame toekomst van Laarbeek. Ze luisteren graag naar jouw verhaal. #gewoondoen! Je kunt je eenvoudig aanmelden via een mailtje naar info@dewerkgroep.nl of door te bellen met René van Heugten (06-23854206). Je bent van harte welkom!