Afbeelding
Foto:

Meepraten met PNL

Politiek Politiek

Laarbeek - Op woensdag 26 mei (20.00 uur) heeft PNL de voorbespreking over de verschillende commissievergaderingen, die in de eerste week van juni plaatsvinden. Voor de volledige agenda van deze commissies verwijst PNL naar de website van de gemeente.

Vanwege het ontbreken van de definitieve agenda’s kan men nu geen compleet beeld geven van de onderwerpen die behandeld worden. Naar verwachting worden de volgende, in de ogen van PNL, belangrijke onderwerpen besproken. In de commissie Ruimtelijk Domein wordt de presentatie verzorgd van Plan B voor het centrum van Lieshout. Ook gaat het in de commissie over woningsplitsing. Dit is de mogelijkheid om je woning zodanig te splitsen dat er meerdere huishoudens in een woning gehuisvest kunnen worden. Verder wordt gesproken over het onderhoud en dergelijke van speelterreinen.

In de commissie Algemene Zaken wordt de evaluatie van het ondernemersfonds besproken. Voor PNL altijd een belangrijk punt. De partij twijfelt al langer aan nut en noodzaak van dit fonds zeker afgezet tegen de extra OZB die ondernemers hiervoor moeten betalen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan wordt u van harte uitgenodigd om via Teams de vergadering bij te wonen. U kunt zich aanmelden via info@pnllaarbeek.nl. U krijgt dan de link voor Teams toegestuurd.