Afbeelding

Zonnebloem Aarle-Rixtel zet haar gasten in de bloemetjes

Senioren

Aarle-Rixtel - Deze bizarre tijden zijn voor iedereen moeilijk. Zeker als je thuis zit en er weinig of geen bezoek kan of mag komen door alle beperkingen. Voor de gasten van De Zonnebloem uit Aarle-Rixtel geldt dat zeker.

Daarom probeert de Zonnebloem Aarle-Rixtel zo goed mogelijk contact te houden met alle gasten van de afdeling. Ze deden dat al door een speciale kaart te bezorgen en brachten in de week voor Pasen een doosje met paaseitjes langs als Paasgroet. Om toch ook even persoonlijk contact met iedereen te hebben zijn ze op woensdag 29 april met het bestuur en een aantal vrijwilligers bij alle gasten langs geweest om een bloemetje te bezorgen. Leuk om iedereen weer eens te zien en… het bloemetje en het bezoek werd door iedereen heel erg gewaardeerd. Blije gezichten alom bij gasten en vrijwilligers. Natuurlijk hebben ze tijdens het rondbrengen alle richtlijnen en adviezen van het RIVM opgevolgd.

De Zonnebloem hoopt voor iedereen dat er snel een oplossing mag komen voor deze vervelende situatie. Alle activiteiten van Zonnebloemafdeling Aarle-Rixtel liggen nu stil maar: de gasten worden niet vergeten!

Afbeelding