Afbeelding

Seniorenvereniging KBO Beek en Donk: nog steeds actief

Senioren

Beek en Donk - Begin maart ging de Algemene Ledenvergadering (ALV) niet door vanwege de coronacrisis waardoor voorzitter Don van Sambeek niet officieel kon aftreden en Mariëtte Frijters niet officieel benoemd kon worden.

Aangezien een datum voor de ALV nog wel even op zich laat wachten, heeft de huidige voorzitter zijn taken inmiddels overgedragen aan de beoogd nieuwe voorzitter. Zij zal als interim-voorzitter fungeren totdat de ALV haar officieel zal benoemen.

Hoewel nu langzaamaan weer een opstart van activiteiten plaatsvindt, is voorzichtigheid geboden. Dat betekent echter niet dat er niets gebeurt. Alle leden hebben inmiddels 3 nieuwsbrieven ontvangen om op de hoogte te blijven van alle ter zake doende informatie en ontwikkelingen in deze bijzondere tijden. Het bestuur streeft ernaar dat men iedere maand iets in de bus krijgt. Deze week heeft ieder lid een mooie kaart gekregen met opbeurende tekst om iedereen een hart onder de riem te steken. Hulde aan de bezorgers!

Inmiddels is het dagelijks bestuur een paar keer (op afstand) bij elkaar gekomen voor de lopende zaken en er wordt al voorzichtig vooruitgekeken. Alle bestuursleden vergaderen volgende week voor het eerst weer in het Ontmoetingscentrum, uiteraard volgens de regels van het RIVM. Het bestuur is zich ervan bewust dat er heel verstandig met het opstarten van de diverse activiteiten moet worden omgegaan: samen fietsen en wandelen zal bijvoorbeeld wat eerder kunnen dan zingen en dansen. Ook voor het opstarten van de excursies, workshops en educatieavonden is het nu nog te vroeg, evenals voor bustochten. Daarentegen is de Beweegtuin inmiddels gelukkig alweer aan de gang.

Het bestuur hoopt dat iedereen het nog even volhoudt en vraagt u goed te letten op uzelf en anderen. Voor contact: secr.kbobd@ghmail.com (0492-463860 of 06-12813410) of via www.kbo-beekendonk.nl.