Afbeelding
Foto: Omroep Kontakt

Van KBO naar Seniorenvereniging (in) Beek en Donk

Senioren

Beek en Donk - Tijdens de (uitgestelde) Algemene Ledenvergadering van 1 oktober is unaniem het besluit genomen de naam te veranderen in Seniorenvereniging Beek en Donk, wel blijft men lid van KBO Brabant. Seniorenvereniging sluit beter aan bij het type senior van nu: moderner, openstaand voor vernieuwing en met andere hobby’s dan ten tijde van de oprichting in 1955.

Alle leden worden gekoesterd, nieuwe leden omarmd, vooral ook de jongere senioren. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte welkom! Naast de bestaande activiteiten (wandelen, fietsen, leeskring, cultuur- en filmclub), wordt er gekeken naar eigentijdse ontwikkelingen zodat de Seniorenvereniging ook toegankelijk en aantrekkelijk is voor deze groep. Voorbeelden zijn er al: viswedstrijd, biljarten voor vrouwen, digitale informatie/cursus, educatieavonden, workshops en introductie nordic walking. Ambitie en passie gaan niet met pensioen!

Tijdens dezelfde vergadering werd ook het kalenderjaar 2019 financieel afgesloten, is penningmeester Francien Spit herbenoemd, werd Marion van Oosterom als bestuurslid benoemd en Mariëtte Frijters als voorzitter gekozen. Ook nam men deze middag, na 11 jaar, afscheid van voorzitter Don van Sambeek.

De goed bezochte vergadering was sober maar werd toch (coronaproof) gehouden vanwege het belang ervan. Iedere bezoeker kreeg na afloop een tasje aangeboden.

Voor meer informatie: www.kbo-beekendonk.nl.

Don van Sambeek