Afbeelding

Fotopuzzelwandeltocht Seniorenvereniging Beek en Donk succesvol

Senioren

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk hield zondag 11 oktober een fotowandel-puzzeltocht met begin- en eindpunt bij Café Van de Burgt op het Heuvelplein, buiten onder een tent. 

Iedereen kreeg op veilige afstand een deelnameformulier met uitleg over de tocht en kon onder het genot van een kopje koffie alvast de foto’s bekijken. Na een mooie wandeltocht van 3,5 kilometer onder een warme najaarszon (en een buitje) kwam iedereen enthousiast weer terug. Onderweg ontmoetten verschillende mensen elkaar en deden zo nog leuke contacten op. Niet alle deelnemers hadden de 12 foto’s kunnen noteren: met name een foto in de Brandstraat bleek moeilijk te vinden te zijn. Men kreeg een consumptie aangeboden en iedereen vond het een geweldige activiteit: op afstand en buiten, dus veilig. Kortom voor herhaling vatbaar.

De Seniorenvereniging is dan ook van plan om in het voorjaar weer een tocht in een ander deel van Beek en Donk uit te zetten.

Deze fotopuzzelwandeltocht is terug te vinden op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl of op te vragen bij het secretariaat.