Afbeelding

Deur-aan-deur werving voor de Zonnebloem in Laarbeek

Senioren

Laarbeek - Om nieuwe donateurs voor de Nationale Vereniging De Zonnebloem te werven, wordt er een van de komende weken bij u aangebeld. Natuurlijk houden de wervers zich aan alle door de overheid afgekondigde maatregelen en worden presentatiematerialen regelmatig grondig schoongemaakt. 

Als u Zonnebloemdonateur wordt dan steunt u de vele landelijke activiteiten van de Zonnebloem, zoals het mogelijk maken van de vaarvakanties, de Zonnebloemauto’s en allerlei ondersteunende activiteiten. Uiteraard zijn de donateursgelden voor de Zonnebloem van levensbelang voor het voortbestaan van de vereniging.

Giften
Zonnebloemactiviteiten op lokaal niveau worden daarnaast direct of indirect gefinancierd door de eigen dorpsgemeenschap. Inkomstenbronnen zijn: een bijdrage van de gemeente, een bijdrage uit de jaarlijkse lotenverkoop, de jaarlijkse lokale collecte, de RABO Clubsupport actie, giften van dorpsbewoners en de eigen bijdrage van Zonnebloemgasten aan onze te organiseren activiteiten.

Zonnebloemactiviteiten die georganiseerd worden voor gasten uit de eigen dorpsgemeenschap worden dus zo veel mogelijk uit eigen middelen gefinancierd. De gezamenlijke Zonnebloemafdelingen van Laarbeek spreken dan ook de hoop uit dat, als u Zonnebloemdonateur wordt, zij op uw steun kunnen rekenen om onze lokale activiteiten voor de eigen dorpsgenoten te kunnen blijven organiseren.