Afbeelding

KBO Lieshout weer op weg naar bruisend verenigingsleven

Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. De coronamaatregelen hebben veel activiteiten stilgelegd. Het einde van deze periode komt gelukkig in zicht. De vereniging staat klaar om de activiteiten weer op te starten. Maak eens kennis met deze actieve vereniging.

Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, kunnen een aantal buitenactiviteiten weer van start gaan. Zoals de tweewekelijkse fietstochten op woensdag. De fietsers kunnen ook weer buiten op een terras terecht.

‘Ons genoegen’, de Jeu de boulesclub van KBO Lieshout, is alweer een poosje aan de gang. De club hoopt binnenkort weer uitwisselingen met andere clubs te hebben. Ga eens kijken op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur of op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur op het speelveld bij het Dorpshuis.

De beweegtuin heeft voor de vrijdagochtend weer een begeleider. De heer Arie Aarts gaat deze taak op zich nemen. Hij kiest voor begeleiding met muziek. Op dinsdag– en vrijdagochtend is er gratis begeleiding van 10.00 tot 11.00 uur. Kom eens meedoen!

Tijdens de lintjesregen werd KBO-lid Marianne Arends benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Tot de vele vrijwilligerswerkzaamheden die zij voor verschillende verenigingen doet, behoren ook die voor de KBO. Marianne zorgt voor de distributie van het Prikbord en Ons en zij is ook de drijvende kracht achter de kienavonden. KBO Lieshout is haar zeer dankbaar en hoopt dat ze nog lang actief kan zijn. Proficiat, Marianne!

Een bijzonder jubileum vierden Jos en Toos Kampers van Veggel. Onlangs waren zij maar liefst zestig jaar getrouwd. KBO Lieshout wenst het diamanten paar nog veel gelukkige jaren.

KBO Lieshout bereidt zich inmiddels voor op binnenactiviteiten, excursies en reizen, zodat die van start kunnen gaan zodra de coronamaatregelen dat toelaten.